середа, 05 березня 2008 07:13

Хто винен у "катастрофічному падінні рівня життя киян"

Об"єднання громадян "Київська громада" покладає відповідальність за "катастрофічне падіння рівня життя киян" на міську владу та мера Леоніда Черновецького. Про це йдеться у заяві лідера організації Валерія Борисова, 50 років.

— Саме непрофесіоналізм нинішньої влади міста й байдуже ставлення до проблем городян лежать в основі різкого зниження рівня споживання й падіння рівня життя жителів столиці, — каже Валерій Борисов. — Досить порівняти стандартний споживчий кошик середнього киянина 2006 року й тепер, аби переконатися: городян грабують. Різними способами. Спекулянти накручують ціни на житло, товари й послуги. Мерія підняла тарифи на житлово-комунальні послуги більш аніж удвічі. Однак їхня якість після цього лише погіршилася. Нині міські чиновники збираються знову підвищити тарифи. Очевидно після цього якість послуг стане ще гіршою, — вважає Борисов.

До того ж кияни платять набагато більше податків, аніж у середньому в країні, зазначено в заяві керівника громадської організації. Однак ці гроші зникають. Дороги не ремонтують, вода у кранах — іржава, а сміття з дворів не вивозять подекуди тижнями, у жахливому стані перебуває каналізаційна система.

Валерій Борисов — колишній заступник голови КМДА за часів керівництва Олександра Омельченка.

Зараз ви читаєте новину «Хто винен у "катастрофічному падінні рівня життя киян"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі