четвер, 11 вересня 2008 21:21

Хостікоєв не буде депутатом

Депутат від Блоку Юлії Тимошенко в міськраді Анатолій Хостікоєв, 55 років, попросив достроково припинити його повноваження.

Заяву з проханням він подав у територіально-виборчу комісію 12 червня. Про це в середу повідомила голова тервиборчкому Галина Білик.

З її слів, Хостікоєв просить припинити повноваження у зв"язку з активною гастрольною та театральною діяльністю.

Голова фракції БЮТу в міськраді попереднього скликання Тетяна Меліхова каже, що Хостікоєв нечасто приходив на засідання:

— Наш колега — зайнята людина. Він знімався в телесеріалі на 200 серій, тому значну кількість пленарних засідань і зборів фракцій не відвідував. Відстоював із нами інтереси театру російської драми імені Лесі Українки, а також інші культурні питання в місті. Анатолій Георгійович — наш добрий приятель, залишається в нашій команді. Він розраховував, що цього скликання буде в Києві. Але так вийшло, що не може відвідувати сесію.

18 вересня міськрада має проголосувати за припинення повноважень Анатолія Хостікоєва. Потім зареєструють наступного за списком кандидата в депутати від БЮТу, — говорить Галина Білик. Ним має стати Олексій Давиденко.

Зараз ви читаєте новину «Хостікоєв не буде депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі