понеділок, 06 жовтня 2008 17:43

Хлопчик їздить квадроциклом на дитмайданчику

Жителі будинку N28а на вул. Лісківській бояться гуляти з дітьми в дворі. Кілька тижнів тому один із сусідів купив синові квадроцикл.

10-річний хлопець виїжджає на прогулянки ним кілька разів на тиждень увечері. Катається тротуарними доріжками й місцевим дитячим майданчиком. За тим, як відпочиває дитина, спостерігає батько. Жителі кілька разів намагалися переконати його, що малолітній водій може наробити в дворі лиха. Проте батько на це не реагує.

— Квадроцикл справжній, має двигун внутрішнього згоряння, розганяється до 20 кілометрів за годину, — каже "ГПУ" місцевий Вадим Борисов, 32 роки. — Такий апарат легко зіб"є з ніг дорослого. Хлопець їздить у місцях, де гуляють із півсотні малюків. Вони граються іграшками, бігають за м"ячем. Боїмося, що одного разу хтось із дітей кинеться за іграшкою й потрапить під колеса.

У понеділок Вадим Борисов зустрів батька хлопчика. Переконував його, аби той не дозволяв сину кататися біля будинку.

— Наш дім — на окраїні Троєщини. За ним великий пустир, на якому можна спокійно кататися. Але чоловік не звертає уваги на наші прохання. Говорить: "Син нікого не задавив і не переїхав", — продовжує.

Розмова завершилася сваркою, чоловіки обмінялися кількома стусанами. Борисов стверджує, що бійку спровокував батько хлопчика. Дитина продовжує кататися тротуарами на квадроциклі. Місцеві мають намір звертатися до міліції.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик їздить квадроциклом на дитмайданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі