понеділок, 19 жовтня 2020 18:11

Gucci та Dolce Gabbana: чоловік хотів провезти в Україну одягу на €15 тис.
3

Громадянин Німеччини, який прилетів до Києва з Амстердаму, не пройшов митний контроль в аеропорту "Бориспіль". Митники виявили у його валізі одяг від Valentino, Gucci, Philipp Plein, Dolce Gabbana та інших брендів.

Про це повідомила пресслужба Київської митниці Держмитслужби.

Фото: Київська митниця Держмитслужби

"Чоловік для проходження митного контролю скористався спрощеною смугою "зелений коридор", чим засвідчив, що не переміщує товарів, обов'язкових для письмового декларування. Однак мав при собі товари, які слід декларувати письмово, обираючи "червоний коридор", - йдеться у повідомленні.

Загалом у чоловіка було 12 одиниць одягу: куртки, светри, світшоти, реглани тощо.

"Усі речі з бірками та запаковані у фірмові чохли й пакети. Вартість курток, наприклад, складає від €2 тис. За попередньою оцінкою, загальна вартість усього одягу становить щонайменше €15 тис.", - додали у повідомленні.

Зі слів пасажира, всі речі віз на замовлення свого керівника. Митники склали протокол на порушення та описали одяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну намагалися незаконно ввезти 600 кг червоної ікри

У Закарпатській області СБУ викрила росіянина, який хотів завезти в Україну вогнепальну зброю. Чоловік заховав її в дитячих іграшках.

Зараз ви читаєте новину «Gucci та Dolce Gabbana: чоловік хотів провезти в Україну одягу на €15 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі