четвер, 27 січня 2011 12:03

Голубченко вважає, що Черновецького підставила його "молода команда"

Голубченко вважає, що Черновецького підставила його "молода команда"

Головною помилкою мера Києва Леоніда Черновецького стало те, що він віддав управління містом в руки "молодої команди".

Про це в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ заявив заступник голови Київської міської держадміністрації Анатолій Голубченко.

"Головна помилка Черновецького була в тому, що він фактично віддав управління містом в руки "молодої команди". Я йому вказував на це, але він не прислухався до моїх порад", - сказав чиновник.

Відповідаючи на питання, що завадило Черновецькому на посаді мера столиці, Голубченко відзначив: "Він сам знає про свої помилки. Зокрема, це відсутність досвіду управління на державній роботі високого рівня. Якби він був краще підготовлений з точки зору державної служби, я думаю , все було б інакше ".

При цьому чиновник підкреслив, що "в душі Леонід Михайлович - людина добра, він був готовий все віддати людям, але до управління мегаполісом був не готовий. Він відразу потрапив з рівня бізнесу, де всі методи хороші, на рівень, де є тільки один метод - служіння людям ".

У той же час Голубченко припускає, що Черновецький повернеться на політичну арену.

Як відомо, Анатолій Голубченко - єдиний представник команди мера Києва Леоніда Черновецького, якому вдалося залишитися при владі після "революції" у столиці.

Зараз ви читаєте новину «Голубченко вважає, що Черновецького підставила його "молода команда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі