середа, 11 червня 2008 07:13

Головний соціаліст пішов із політики в бізнес

Днями подав у відставку перший секретар міського комітету Соціалістичної партії України Микола Данілін, 49 років. Чоловік керував міськими соціалістами 17 років.

Він пояснює, що з політики йде, бо соціалісти не пройшли до нової Київради 6-го скликання.

— 17 років свого життя я витратив на створення і розвиток партії. Особисто для мене це величезний удар. Трагедія також у тому, що наші однопартійці не голосували за рідну партію. Як таке взагалі може бути, сам не розумію, — каже "ГПУ" Микола Данілін. — На мені теж якась провина, що партія не пройшла. А тому іншого виходу я не бачу. Хай це буде прикладом для інших лідерів партій.

Колишній міський керівник соціалістів стверджує, що СПУ нині асоціюється у людей із такими особами, як Олександр Мороз, Микола Рудьковський, і має негативний імідж. Керівництво керує партією "лише на папері". Насправді ж верхівка вирішує власні проблеми. Вони не змінять своїх уявлень про політику.

Данілін не виключає, що колись повернеться у політику:

— У нас щороку вибори й перевибори. Тому я від політики не відхрещуюсь. Зроблю перерву, а там побачимо. Поки що наведу лад у бізнесі.

Він є генеральним директором товариства "Мале колективне підприємство "Топаз". Зі слів керівника, фірма продає комп"ютерні технології.

Досі в демократичних скликаннях Київради соціалісти завжди мали невеликі фракції. До міськради попереднього скликання СПУ провела сімох депутатів, нині не має жодного.

Зараз ви читаєте новину «Головний соціаліст пішов із політики в бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі