середа, 25 березня 2020 10:37

Головний поліцейський Києва підтримав впровадження комендантської години

Головний поліцейський Києва підтримав впровадження комендантської години
Крищенко не проти комендантської години в Києві. Фото:upload.wikimedia.org

У Києві доцільно ввести комендантську годину на час дії обмежувальних заходів через загрозу коронавірусу.

Оскільки підприємства і магазини зачинені, злочинці можуть скористатися цим, може початися мародерство, сказав керівник столичного управління Національної поліції Андрій Крищенко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"І ось тут би згодилася заборона виходу на вулицю в нічний час. Так що посилення обмежувальних заходів запроваджують не тільки для ізоляції людей, але також для того, щоб крива злочинності не поповзла вгору", – заявив Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Авакова наполягають на надзвичайному стані

За його словами, за останні дні рівень злочинності в місті не змінився.

"Навіть є деяке зниження вуличної злочинності: за останню добу в Києві не було жодного грабежу, це трапляється вкрай рідко", – зазначив голова управління.

Від початку карантинних заходів додатково вивели 250 патрулів. Вони контролюють дотримання обмежень на користування громадським транспортом і допомагають установлювати коло спілкування заражених.

Із 25 березня в Єгипті для протидії поширенню коронавірусу на 2 тижні вводять комендантську годину. З 19:00 до 6:00 заборонятиметься виходити з дому навіть для купівлі товарів першої необхідності



Зараз ви читаєте новину «Головний поліцейський Києва підтримав впровадження комендантської години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі