пʼятниця, 18 травня 2007 07:03

Гліба Ігнатьєва вбили на Андріївському узвозі

 

25-річного Гліба Ігнатьєва минулої неділі на Андріївському узвозі вдарили по голові — чим саме, наразі не встановили.

— Хтось просто так, нізащо, вбив людину, — крізь сльози говорить мати Гліба Людмила Станіславівна. Хлопець був її єдиним сином.

У суботу ввечері Гліб гуляв на Андріївському із друзями.

— Він мені подзвонив і сказав, що його вдарили чимось по голові. Я помчала на Контрактову, Гліб уже починав непритомніти, — каже мати.

Жінка не могла подумати, що рана у сина настільки серйозна, адже він розмовляв і крові було небагато. Тому не поспішала розпитати його про подробиці нападу. Тепер установити їх украй складно.

Гліб помер у машині "швидкої".

Мати не знає, що за друзі були з її сином того вечора та чому вони не озиваються. Невідомо навіть, де саме на узвозі скоїли злочин. Припускають, що хлопця вбили кастетом.

Мешканці Андріївського твердять, що на узвозі нічого подібного раніше не траплялося.

— Я живу внизу, на нашому п"ятачку такого не буває. Це зверху багато кафе, може, там? — говорить мешканка будинку N 8 Ірина Горленко, 27 років.

"Швидка" забрала Гліба біля будинку N7/3 на вул. Спаській. У міліцію про смерть повідомив лікар "швидкої".

Гліб навчався в Інституті декоративно-прикладного мистецтва. Два місяці тому влаштувався на роботу ювеліром. Мати просить усіх, хто міг бачити її сина, телефонувати за номером "02". Каже, що хлопець був видний, на зріст мав більше метра вісімдесят. Мав довге русяве волосся.

Зараз ви читаєте новину «Гліба Ігнатьєва вбили на Андріївському узвозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі