середа, 24 листопада 2021 13:05

Геноцид, план Гейтса, свободу Стахіву - антивакцинатори вийшли на захист свого лідера
13

Сьогодні біля Верховної Ради вдруге з початку місяця зібралися противники вакцинації. Вважають її примусовою та називають геноцидом.

На акцію зійшлися сотні людей. У руках тримають плакати на кшталт "Стоп геноцид", "Скажи ні Covid-паспортам". Багато прийшли з банерами на підтримку лідера антивакцинального руху Остапа Стахіва. Вимагають його звільнити з-під варти та скандують: "Свободу Стахіву!" та "Ганьба!", повідомляє кореспондентка Gazeta.ua.

Антивакцинатори сьогодні вдруге з початку місяця зібралися на мітинг біля Верховної Ради
Фото: Лілія МИЦКО
Частина з противників щеплення переконані, що над українцями здійснюється медичний експеримент
Вулиці Києва у центрі столиці сьогодні посилено охороняють поліцейські
Через мітинг антивакцинаторів у Києві, з 10:30 до 17:00, поліція обмежила рух на вул.Грушевського, Хрещатику, Володимирській, бульварі Тараса Шевченка
Сотні активакцинаторів знову вийшли на мітинг

"Нас позбавляють права вибору. Ми прийшли вимагати те, на що маємо право. Людину не можна примушувати щось робити проти власної волі. Ми не проти вакцинації, а за людську свободу", - заявила одна з учасниць мітингу Наталія.

Дехто переконаний, що пандемія коронавірусу і вакцинальна компанія - це план Білла Гейтса зі скорочення населення землі.

"Гейтс казав у своїй промові, що населення треба скоротити. Це глобальна політика. В усьому світі діють за одним планом", - сказала одна з учасниць мітингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антивакцинатора Стахіва арештували з мільйонною заставою (ВІДЕО, ФОТО)

Першого разу противники вакцинації збиралися у Києві 4 листопада. Деякі з них були переконані, що через укол людей намагаються чипувати і таким чином установити над ними контроль. Інші ж заявляли, що вийшли боротися лише за свої права і виступають виключно проти, на їх думку, примусової вакцинації. І не мають нічого проти людей, які зробили щеплення.

28 жовтня в Раді національної безпеки і оборони повідомили, що проти України ведеться інформаційна спецоперація, спрямована на максимальне зменшення рівня вакцинації населення. Аналіз соцмереж показав, що повідомлення про начебто негативні наслідки щеплення – поширюються Telegram-каналами, які куруються Росією або мають до неї відношення, заявили в РНБО.

16 листопада працівники Служби безпеки України вручили підозру лідеру антивакцинаторів Остапу Стахіву. Його мережа намагалася дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в державі, заявили в СБУ. 18 листопада, у Львові обрали запобіжний захід Стахіву – тримання під вартою 60 діб з альтернативою застави у розмірі 998,8 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Геноцид, план Гейтса, свободу Стахіву - антивакцинатори вийшли на захист свого лідера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі