середа, 28 травня 2008 07:12

Гарячу воду відключать у чотирьох районах

Із 26 травня у чотирьох районах міста: Подільському, Солом"янському, Шевченківському та  Святошинському відключать гарячу воду через щорічну перевірку стану водопроводів.

Відновити подачу гарячої води у трьох районах міста обіцяють 9 червня, а у Святошинському — 16 червня.

На Виноградарі й Куренівці у Подільському районі без гарячої води залишаться будинки на проспектах Радянської України та Правди, пров. Межовому, вул. Червонопольській, Мостицькій, Новомостицькій, Западинській.

У Солом"янському районі воду відключать на 40 вулицях і проспектах. Зокрема на  вул. Толстого, Лукашевича, Стадіонній, Фучика, Уманській, Радченка, Народного ополчення, Головка. Без води опиняться всі будинки на проспектах Повітрофлотському, Червонозоряному та частково Перемоги, а також на вул. Гетьмана, Янгеля, Гарматній і Борщагівській.

У Шевченківському районі воду відключать на трьох десятках вулиць. Зокрема на  Політехнічній, Зоологічній, Жилянській, Дегтярівській, Теліги, Дорогожицькій, Багговутівській, Мануїльського, Герцена, Мельникова, Пимоненка, Дмитрієвській.

У Святошинському районі води не буде на вул. Горбачова,Чистяківській та на просп. Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Гарячу воду відключать у чотирьох районах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі