четвер, 17 травня 2007 07:10

Фреона вбили через скаргу чиновника від спорту

30 квітня "ГПУ" писала про собаку Фреона із ковзанки "Крижинка". Його вбили на очах у дітей. Працівники ковзанки скаржилися, що їм ніхто не пояснив причин убивства пса, який давно жив тут і був загальним улюбленцем.

Виявилося, що 26 квітня на Фреона до санепідемстанції поскаржився 45-річний киянин Володимир Христенок. Мовляв, за день до того пес укусив його за гомілку. Зі слів потерпілого, тварина була агресивною, накинулася без причини. Христенок звернувся в поліклініку N1 Шевченківського району.

Він повідомив санітарам, що працює в міському спортивному комітеті й живе на Русанівській набережній, 8.

Зв"язатися з паном Христенком кореспондентові "ГПУ" не вдалося. За адресою, яку він назвав, мешкає чоловік на ім"я Анатолій Христенок. Почувши, що телефонують із газети, він кинув слухавку.

— У нашому штаті людини з таким прізвищем немає. Можливо, він працює десь у спортивних школах, — повідомили в Головному управлінні з фізичної культури та спорту КМДА.

Головний санепідемлікар міста Ірина Козлова наголосила, що спеціалісти державної санітарно-епідемічної служби не відловлюють собак. На місце виїздили фахівці КП "Притулок для тварин". Вони мали забрати пса тільки в присутності потерпілого з медичною довідкою про травму.

Зараз ви читаєте новину «Фреона вбили через скаргу чиновника від спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі