середа, 16 травня 2018 08:26

Фан-зону фіналу Ліги чемпіонів 2018 показали з висоти пташиного польоту

Фан-зону фіналу Ліги чемпіонів 2018 показали з висоти пташиного польоту
У мережі показали будівництво фан-зони Ліги Чемпіонів з висоти пташиного польоту. Фото - РБК-Україна

У центрі Києва на Хрещатику облаштовують фан-зону фіналу Ліги чемпіонів 2018. Для цього частину дороги від вул. Городецького до вул. Богдана Хмельницького відгородили. Відповідне відео опублікували в YouTube.

Фан-зону будують для фіналів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів, що пройдуть в столиці України 26 і 24 травня відповідно. Працюватиме вона з 24 по 27 травня. Перед фінальними матчами тут пройде "Фестиваль чемпіонів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати відчувають жах, коли думають про поїздку в Київ - британський журналіст

Фінальні матчі не транслюватимуться у фан-зоні, оскільки це не передбачено правилами УЄФА. У фіналі чоловічої Ліги чемпіонів зіграють іспанська "Реал" і англійський "Ліверпуль", а в фіналі жіночої - французький "Ліон" і німецький "Вольфсбург".

З 14 до 30 травня частину Хрещатика від вулиці Богдана Хмельницького до майдану Незалежності буде цілодобово перекрито. На цій ділянці Хрещатика облаштують фан-містечко до Ліги чемпіонів на 20 тисяч осіб. Воно включатиме сцену і міні-футбольне поле для дітей.

Зараз ви читаєте новину «Фан-зону фіналу Ліги чемпіонів 2018 показали з висоти пташиного польоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі