четвер, 29 листопада 2007 07:10

Екс-шеф "Інтерполу" роздає диск проти мера

Вихідними активісти громадської організації "Я — киянин" безкоштовно роздавали перехожим ДВД-диск "Земля в иллюминаторе".

На ньому записано три фільми. Всі вони стосуються мера Києва Леоніда Черновецького або його родини. У першій частині — танець, знятий любительською камерою. Його виконує дружина мера Аліна Айвазова, святкуючи на дачі свій 48-й день народження. Відео зняте ще 2003-го. Айвазова виконує для гостей східний танок, а її посипають квітковими пелюстками. Є відео вечірки засновника фірми "Еліта-Центр" Олександра Волконського, де серед гостей Степан Черновецький, сина мера.

Наступна частина, "Мерські будні", знята в сесійній залі Київради, коли депутати безкоштовно виділили кілька сотень земельних ділянок.

Лідер організації "Я — киянин" — Кирило Куликов, 38 років, депутат блоку "НУ-НС", який раніше керував українським бюро Інтерполу. За його словами, матеріали для фільму зібрав ще навесні журналіст Володимир Ар"єв. Нині він також обраний народним депутатом від "Нашої України — Народної самооборони".

Зараз ви читаєте новину «Екс-шеф "Інтерполу" роздає диск проти мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі