вівторок, 15 травня 2007 07:03

Джип проїхав по дитячому майданчику

  У неділю джип ”Сузукі Ґранд Вітара” мало не подавив дітей, які гралися на майданчику в парку Перемоги біля станції метро Дарниця. Батьки твердять, що водій був нетверезий. Фото зроблене до того, як вони розбили заднє вікно машини. Водій із місця події зни
У неділю джип ”Сузукі Ґранд Вітара” мало не подавив дітей, які гралися на майданчику в парку Перемоги біля станції метро Дарниця. Батьки твердять, що водій був нетверезий. Фото зроблене до того, як вони розбили заднє вікно машини. Водій із місця події зни

У неділю опівдні малюків, які гралися на майданчику в парку Перемоги неподалік від станції метро Дарниця, мало не подавив сірий джип "Сузукі Ґранд Вітара". На щастя, обійшлося без жертв. Автомобіль же залишився без скла на задньому вікні — його вибили розлючені батьки.

— Я сиділа на лавочці посеред майданчика, а чоловік гуляв із півторарічною донькою. Раптом вискочив сріблястий джип. Він зупинився переді мною і почав сигналити, аби я забрала коляску, — розповідає Наталя Ілюченко, 28 років.

Наталя коляски не забрала, тоді машина поїхала прямо по дитячому майданчику. Всі батьки — їх у вихідний було близько двадцяти — похапали дітей та кинулись урозтіч. Один із них перегородив джипу дорогу своїм тілом та дитячою коляскою. Ще один підбіг до водія, кричав, аби той зупинився.

— Водій висадив з машини пасажирів — сивувату жінку років сорока та 10-річного хлопчика, — згадує Наталя. — Потім кинув фразу: "Я тут живу і все знаю" — і закрив вікна. Тоді батьки почали кулаками бити по вікнах. Я тільки побачила, як шматки скла полетіли.

У цей час жінка із хлопчиком — пасажири джипа — побігли з парку. Водій джипа поїхав далі.

— Він хотів спуститися з парку по сходах, — каже Наталя. — Через припарковані машини не зміг. Розвернувся та поїхав в інший бік.

Відвідувачі майданчика розгледіли водія — сивуватий, невисокий, без вусів та бороди. Записали номер — AA 90 59 AA. Ті, що стали свідками цієї пригоди, впевнені: він був напідпитку. Кажуть, що мав характерний вигляд та їхав зигзагами.

— Я пішла з майданчика хвилин за двадцять після події, бачила "жигулі" ДАІ, які їхали на майданчик, — каже Наталя.

Постійні відвідувачі парку стверджують, що раніше машини ніколи не їздили по майданчику.

— Моїй Софійці два роки і чотири місяці, завжди ходили сюди. Але подібне ніколи не траплялося, — розповідає Ірина Білик, 30 років.

На піску, де граються діти, і досі видно сліди від шин.

За інтернет-базою ДАІ, машина належить 37-річній Людмилі Панишевій, яка живе на вул. Янгеля. Сусіди пліткують, що зараз на авто їздить її кавалер.

Зараз ви читаєте новину «Джип проїхав по дитячому майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі