середа, 16 квітня 2008 07:14

Двоє забрали автомат у пенсіонера з Вітряних Гір

Минулого четверга двоє молодиків вибили автомат із рук літнього чоловіка, який погрожував їм. Потім викликали міліцію.

Це сталося близько 17.00 на вул. Западинській, 5, на Вітряних Горах. За викликом приїхав патруль "Беркута", оперативники Подільської міліції та працівники дозвільної системи.

— До міліціонерів звернулися двоє чоловіків. Казали, що зайшли у двір будинку, аби поговорити й випити кави. Підійшов старший чоловік напідпитку. Кричав, що вони поламали лавочки. Вимагав, аби забирались із двору. Його не послухали. Тоді крикнув: "С такими, как вы, у меня разговор короткий", розвернувся і зайшов у дім, — розповідає "ГПУ" Олександр Радкевич, 32 роки, помічник начальника Подільського райуправління міліції.

За кілька хвилин пенсіонер повернувся з чорною сумкою. Підходячи до молодиків, дістав автомат Калашникова. Вони не розгубилися, один із них вибив зброю. Чоловік одразу втік до помешкання.

— Міліціонери розшукали за прикметами 67-річного, який погрожував автоматом. Зброя належить його синові, той має всі потрібні дозволи. Автомат — марки АКМС-МФ, калібру 7,62 міліметра. Це — спеціальний мисливський, куплений і зареєстрований 2007-го, — веде далі Радкевич.

Юнаки, що забрали автомат — із Київщини. Працюють на столичній будфірмі.

Міліція проводить перевірку. Власника можуть позбавити дозволу на зберігання зброї і відібрати її. Гроші за проданий автомат повернуть.

Зараз ви читаєте новину «Двоє забрали автомат у пенсіонера з Вітряних Гір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі