субота, 12 липня 2014 08:15

Другий загиблий під час пожежі у столичному будинку Профспілок з Хмельниччини
1

8 липня рідним Олександра Клітинського повідомили про його смерть. Хлопець загинув у пожежі в ніч проти 19 лютого у київському будинку Профспілок. Донині вважався безвісти зниклим. Тіло ідентифікували провівши аналіз ДНК. Точність результату 99,9%.

За офіційною версією у будинку Профсоюзів загинуло 2 особи. Володимира Топія з Судової Вишні неподалік Львову опізнали за кілька днів. Хлопця поховали на батьківщині. Особу Олександра Клітинського встановили лише 8 липня після проведення аналізу ДНК.

Востаннє хлопця бачили побратими вночі 19 лютого. Коли почалася пожежа, Олександр був на 7 поверсі. Друзі сподівалися, що хлопець зумів урятуватися.

Тіло, як невідоме, до початку квітня зберігалося у морзі. 5 квітня останки за кошти Нацгвардії та небайдужих людей захоронили на Аскольдовій могилі. В останню путь героя проводжали без імені і роду.

У Олександра залишилася матір, сестра та два брати. Сім'я мешкає у селі Чернелівці Деражнянського району на Хмельниччині. Живуть бідно. У 7 років Олександр залишився без батька. У пошуках роботи поїхав до Києва. З грудня був на Майдані.

Рідні навіть не мають за що поїхати до Києва на могилу.

У травні Олександру мало б виповнитися 27 років.

Зараз ви читаєте новину «Другий загиблий під час пожежі у столичному будинку Профспілок з Хмельниччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі