четвер, 01 березня 2007 18:50

Дорогою в Київ Вишневе дивиться телевізор

ПРОТЯГОМ ДВОХ ТИЖНІВ у чотирьох автобусах "Богдан", які курсують 302-м маршрутом (Контрактова пл. — Вишневе), працюють пласкі рідкокристалічні телевізори.

Установили їх на перегородці, що відділяє водія від салону. Екрани телевізорів добре видно всім пасажирам. Поки що по телевізорах крутять інформацію про найвидатніші споруди світу (римський Колізей, Ейфелеву вежу), відомих письменників. Ролики крутять швидко, деколи важко вловити їхній зміст і вчасно прочитати всі написи. Є також реклама "Укрпошти".

— Поки що встановили чотири екрани на тих автобусах, які проходили плановий ремонт. Найближчим часом телевізори будуть у всіх машинах 302-го маршруту. Зараз крутять інформаційні ролики, з часом показуватимуть рекламу. Ми надаємо рекламодавцям маршрутки, а зміст вони підбирають самі, — каже "ГПУ" Юрій Ковалевич, 39 років, директор ТОВ "Кийтранс 2005" — підприємства, яке обслуговує 302-й маршрут.

Пасажири новинкою задоволені. Тепер вони більше дивляться не у вікна маршрутки, а на екран телевізора.

— Класно придумали. У маршрутці нічого робити, коли їдеш. Тепер є додаткове заняття. Можна щось нове довідатися, і час минає швидше, — каже "ГПУ" студент Олександр Мельник, 22 роки.

Інформація на телевізор передається з невеликого за розмірами чорного пристрою, який встановили біля водія. Увімкнути телевізор чи поставити свій диск водій не може.

Три роки тому такий спосіб реклами в маршрутках з"явився уперше в Дніпропетровську. На маршрутах, які йшли від залізничного вокзалу на лівобережжя, окрім реклами та міської інформації, постійно крутили мультфільм "Льодовиковий період".

Зараз ви читаєте новину «Дорогою в Київ Вишневе дивиться телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі