пʼятниця, 01 червня 2007 07:09

Донька Черновецького їздить на машині за 2 мільйони

28-річна Христина Черновецька придбала собі італійський автомобіль "Lamborghini Gallardo". Кажуть, що він коштує не менше  2 млн грн, або ж 307 тис. євро.

Автомобіль із відкидним верхом має двигун потужністю 520 кінських сил. Виробники стверджують, що це авто спокійно набирає швидкість 314 км/год. До 100 км/год ексклюзивна машина розганяється за 4,3 секунди.

Христина Черновецька одружена з депутатом Київради підприємцем В"ячеславом Супруненком, має двох дочок. Займає посаду віце-президента "Правекс-Банку", почесним президентом якого є її батько, мер Києва.

Авто Христини Черновецької зареєстроване на Кловському узвозі, 9/2, де розташований центральний офіс "Правекс-Банку".

— Цей автомобіль постійно тут паркується, вже близько місяця, — говорить 30-річний Михайло, працівник ДК "Укртрансгаз". Офіс цієї компанії теж на Кловському узвозі.

Дилером із продажу дорогих спортивних машин є компанія "Віпос". Там повідомили, що поки що жодної "ламборджині" в столиці не продали. Отож Христина Черновецька, швидше за все, купила авто за кордоном.

Сам голова Київради Леонід Черновецький, 55 років, їздить на "Майбаху", вартість якого близько $600 тис. Його заступник та подруга Христини Ірена Кільчицька, 38 років, має три авто — "Бентлі Контінентал GT ","Хаммер Н3" та "Порш-Кайен S". Останнє також коштує не менше 2 млн грн. Олесь Довгий, 26 років, секретар Київради, їздить на "БМВ 745" (ціна такої моделі не менше 100 тис. євро).

Зараз ви читаєте новину «Донька Черновецького їздить на машині за 2 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі