понеділок, 26 березня 2007 17:48

Доля евакуаторів дотепер незрозуміла

6 березня Шевченківський районний суд визнав примусову евакуацію автомобілів зі столичних вулиць незаконною.

Таким чином суд задовольнив поданий у липні 2005-го позов Євгена Крука, представника адвокатського об"єднання "Солдатенко, Ситнюк і партнери".

Суд пояснив рішення тим, що згідно з Адміністративним кодексом, за порушення Правил дорожнього руху відповідальність встановлена як попередження або штраф у розмірі 0,2–0,5 неоподатковуваного мінімального доходу. Однак мерія вирішила оскаржити рішення суду. Заступниця мера Ірена Кільчицька, 38 років, каже, що юристи подали документи до Апеляційного суду, аби оскаржити постанову. Розгляд справи призначили на 18 квітня. За словами Кільчицької, поки не ухвалено рішення щодо спірного питання, робота евакуаторів є законною.

У п"ятницю з"явилася заява юристів компанії "Солдатенко, Ситнюк і партнери". Адвокати стверджують, що Кільчицька сказала неправду. Мерія не оскаржувала постанови Шевченківського суду в Апеляційному. А термін, відведений на оскарження, закінчився в ніч із 19-го на 20 березня, стверджують юристи.

Зараз ви читаєте новину «Доля евакуаторів дотепер незрозуміла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі