середа, 28 жовтня 2020 00:15

До Київради потрапляють 7 партій. Перелік кандидатів

За результатами виборів до Київської міської ради потрапляють сім партій.

Ввечері 27 жовтня вже з'явилися списки конкретних депутатів. Їх опублікувала в своєму Telegram-каналі шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна.

Як відомо, до Київради проходять такі партії: "УДАР" та "Європейська солідарність", які набрали по 20% голосів, "Єдність" з 8,6%; ОПЗЖ, яка набрала 7,7% прихильників; "Батьківщина" та "Слуга народу", які набрали порівну - по 7,4%, та "Голос", який набрав найменше, - 5,9%.

Від партії "Європейська солідарність" до Київради пройшли: теперішній секретар Київради Володимир Прокопів, політолог Людмила Ковалевська, екснардеп Леонід Ємець, власник мережі "Фуршет" Ігор Баленко, політолог Сергій Таран, колишня перша леді Марина Порошенко та інші.

Партію "УДАР" будуть представляти: гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябикін, радник мера Дмитро Білоцерківець, керівник метрополітену Віктор Брагінський.

Від "Єдності" депутатами можуть стати: Ярослав Федоренко, Сергій Кримчак, ексмер Києва Олександр Омельченко, Юлія Ярмоленко і т.д.

Опубліковані списки і представників ОПЗЖ в Київраді. Це - ексголова КМДА Олександр Попов, а також Михайло Наконечний, Володимир Кравець, Олена Букало та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Європейська Солідарність" озвучила принципи формування більшості в Київраді

"Батьківщину" в столичній раді представлятимуть: Олексій Кучеренко, Олександра Кужель, Алла Шлапак, Олена Марченко і т.д.

Від "Слуги народу" прихильність киян отримали наступні кандидати: Євгенія Кулеба, Михайло Присяжнюк, Юрій Федоренко, Лілія Пашинна, Андрій Вітренко та інші.

Партію "Голос", від якої до Київради пройшло найменше депутатів, будуть представляти: Тарас Козак, Вадим Васильчук, Максим Нефьодов, Зоя Ярош, Констянтин Богатов.

 
 
 
 
25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Українці обирали сільських, селищних, міських голів і депутатів сільських, селищних, міських, районних, обласних і районних у містах рад.
Зараз ви читаєте новину «До Київради потрапляють 7 партій. Перелік кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі