середа, 08 жовтня 2008 17:56

До Євро-2012 оновлять сім лікарень

Шість легких вертольотів пропонує придбати управління охорони здоров"я мерії до початку проведення чемпіонату Євро-2012.

Про це у вівторок повідомила начальник управління Людмила Качурова. З її слів, визначили також 14 лікарень, у яких надаватимуть медичну допомогу вболівальникам і туристам, які приїдуть у столицю на час проведення Євро-2012.

— Усі ці заклади, згідно з вимогами УЄФА, враховуватимуть світовий досвід. Вони будуть розташовані за п"ять–вісім кілометрів (або за 10–15 хвилин їзди) від основних місць, задіяних у проведенні Євро-2012, — каже Качурова.

Управління пропонує реконструювати сім міських медичних закладів. Шосту міську клінічну лікарню на просп. Комарова, 3, хочуть перетворити на лікарню швидкої допомоги. Будівлю міської станції меддопомоги на вул. Хмельницького, 37б і корпуси 14-ї клінічної лікарні на вул. Зоологічній мають намір віддати під міський центр крові. Йдеться також про реконструкцію міського ендокринологічного центру на вул. Рейтарській та лікарень NN 17, 18. Ремонтуватимуть і міське бюро судово-медичної експертизи на вул. Грінченка, 6.

Вартість реконструкції усіх закладів обійдеться державі в 1 млрд 652 млн.

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 оновлять сім лікарень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі