вівторок, 11 листопада 2008 15:59

До 1 січня обіцяють відкрити Дарницький міст

Міністерство транспорту і зв"язку України планує відкрити Дарницький міст через Дніпро до 1 січня 2009 року. Про це під час брифінгу повідомив Міністр транспорту і зв"язку України Йосиф Вінський.

Й.Вінський зазначив, що всі роботи йдуть у запланованому режимі. Робочий залізничний проїзд у структурі Дарницького мосту через Дніпро буде здано до кінця поточного року згідно з ранніше наміченим планом. Наступним етапом передбачено введення автомобільної частини мосту, зазначив Міністр, не називаючи строків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство транспорту і зв"язку України скоротить фінансування Дарницького мосту через Дніпро на 330 млн. грн. на користь фінансування поточних потреб "Укравтошляху" та інших першочергових потреб відомства.

Залізнично-автомобільний мостовий перехід через Дніпро у Києві на залізничній ділянці Київ-Московський - Дарниця матиме два залізничні шляхи загальною протяжністю 31,71 км, 6 смуг руху автотранспорту. Довжина мосту - 1066,2 м. Усього планом передбачено будівництво 170 опор і монтаж 169 прогінних споруд, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «До 1 січня обіцяють відкрити Дарницький міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі