четвер, 08 травня 2008 07:11

Дитяча залізниця запрацює на День Перемоги

Відкриття дитячої залізниці в парку культури та відпочинку Сирецький заплановане на 9 травня. У парку на вул. Шамрила, що неподалік станції метро Дорогожичі, розташовані два міні-вокзали: станції Яблунька й Вишенька. Їх підфарбували, почистили, прибрали територію.

— Сподіваємося, що цього року нічого не заважатиме відкриттю. У вівторок працівникам видали святкову форму. Коли станція була закрита, залізничники все одно ходили на роботу. Діти проходили навчально-виробничу практику, — каже "ГПУ" начальник станції Валерій Бражник.

Торік відкриття дитячої залізниці переносили тричі. 1 травня падав дощ, свято перенесли на День Перемоги. Однак тоді не приїхав мер Леонід Черновецький. 12 травня завадили ремонтні роботи в депо. Залізницю відкрили 13 травня.

Ціни на квитки — минулорічні. Дитячий коштує 90 коп, дорослий — 1,2 грн. Залізниця працюватиме у вихідні з 11.00 до 15.00

Відкриття запланували на десяту годину ранку.

Зараз ви читаєте новину «Дитяча залізниця запрацює на День Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі