понеділок, 04 червня 2007 07:02

Діти на святі отримували по голові м"ячем

У суботу та неділю біля Бессарабського ринку на Хрещатику відзначали День захисту дітей. За гривню тут можна було купити морозиво у вафельному стаканчику або брикет. Інші види коштували 2–2,5 грн. Так проходив організований мерією фестиваль холодних солодощів.

— Морозиво продається за цінами виробника. Дехто скуповує з десяток упаковок і біжить додому класти в холодильник, — сміється 22-річна продавщиця Лариса.

Дітям влаштували конкурс малюнків на асфальті. Олександра Яковлева, 44 роки, прийшла із 6-річним сином Сашком. Хлопець зображає корабель, море й острів. Запитує в мами, як намалювати піратів. Жінка скаржиться, що синові  не дали безплатного морозива:

— Волонтер говорила, що за малюнок дають подарунки. А потім сказала, що шарове морозиво вже закінчилося.

Для дорослих облаштували палатки, де за 4 грн наливали 0,5 л пива "Туборґ". Любителі футболу ганяли м"яча на майданчику. Його не огородили сіткою. Тож м"яч часто влучав у когось із глядачів або перехожих дітей. 3-річну Настю вдарили по голові.

Лікар "швидкої" Костянтин Макогон, 27 років, на свято чергував на Майдані:

— Протягом двох годин до нас звернулися 8 чоловік. Одному було погано із серцем від спеки. Інші отримали травми м"ячем — хто по голові, хто по щелепі. Були травми носа.

У суботу на Хрещатику відзначили День Європи, раніше відкладений через політичні акції. На сцені перед мерією виступили "Друга ріка", "Воплі Відоплясова", латвійський гурт "Брейнсторм".

Зараз ви читаєте новину «Діти на святі отримували по голові м"ячем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі