середа, 06 червня 2007 07:08

Директора "Кардач" убили в його кабінеті

Учора опівдні на ринку Караваєві дачі вбили 42-річного директора Геннадія Супруненка. Злочинці в чорному одязі й темних окулярах двічі вистрелили в чоловіка в його кабінеті в будинку адміністрації ринку. Після цього вискочили із будівлі й побігли в протилежний від торгових рядів бік.

— Стріляли п"ять разів, двічі в голову, — розповів один із торговців, який не представився. — Кажуть, кілери були без масок, усі в темному, один — у чорному піджаку, з сивим волоссям. Без шрамів, окулярів, родимок. Вийшли спокійно.

Поруч із кабінетом Супруненка кабінет дільничного міліціонера. Але це кілерів не зупинило.

— Ми не знаємо, хто це може бути, — говорять торговці, які зібралися під будівлею адміністрації і чекають, доки звідти винесуть тіло вбитого. — Начебто в покійного був конфлікт із директором радіоринку в Харкові.

Двері будівлі оббиті шкірою, дзвінка на них не видно. Написано, що об"єкт під охороною, і що розташоване тут ТОВ "Звездочет-1". Саме його директором був Супруненко.

На радіоринку продають найрізноманітніші електроприлади. Більшість із цих речей вживані, а чимало, за поширеною в місті думкою, крадені. Ринок має недобру славу ще й через аферистів, які, скажімо, можуть продати замість мобілки пластмасовий корпус з пластиліном усередині.

Геннадій Супруненко — однофамілець зятя мера Києва, чоловіка дочки Леоніда Черновецького Христини.

Зараз ви читаєте новину «Директора "Кардач" убили в його кабінеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі