четвер, 18 жовтня 2007 07:14

Депутатові Рибаку спалили "мерседес"

Депутат Київради від Партії регіонів Олександр Рибак, 38 років, залишився без "Мерседеса S 450" вартістю майже $140 тис. У вівторок хтось підпалив його автомобіль бізнес-класу в дворі будинку на вул. Старонаводницькій, що на Печерську.

— Виклик надійшов о 16.25. Пожежники прибули на місце події за п"ять хвилин. Вогонь повністю охопив моторний відсік, — повідомили "ГПУ" у прес-службі МНС Києва.

Київські міліціонери відпрацьовують кілька версій пожежі. Перше  припущення пов"язане із депутатською роботою Олександра Рибака, друге — із комерційною діяльністю, третє — чиясь особиста помста.

— Свідки бачили, як до автомобіля під"їхали два мотоциклісти. Іномарку облили чимось, підпалили і зникли, — говорить Володимир Дмитренко, в. о. керівника прес-служби столичної міліції.

— Олександр Рибак не звертався у міліцію, щоби йому надали охорону, — каже 22-річний Андрій, помічник Олександра Рибака. — Його, мабуть, хотіли таким чином налякати.

У сина віце-прем"єра Володимира Рибака Олександра був гучний скандал із колишнім чоловіком його дружини — 38-річним Юрієм Старом, громадянином США. Чоловіки конфліктували через те, що депутат Київради заборонив бачитися американцеві з його сином.

Зараз ви читаєте новину «Депутатові Рибаку спалили "мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі