субота, 08 грудня 2007 07:11

Депутати не вірять, що їх "скоротять"

6 грудня під час сесії Київради депутати в кулуарах обговорювали ідею мера Леоніда Черновецького скоротити кількість міських обранців.

— Я не думаю, що кількість депутатів у Київраді надто велика. Вона цілком відповідає законодавству. Якщо будуть позачергові вибори мера й вибори до Київради, то Леонід Черновецький може внести на останній сесії свою пропозицію. Тоді ми із задоволенням проголосуємо, — каже Дмитро Андрієвський, 40 років, депутат від фракції "Наша Україна".

Віталій Кличко, 36 років, вважає: кількість депутатів Київради треба скорочувати. Принаймні удвічі:

— Позиція нашої фракції — в Київраді має бути не більш ніж 60 депутатів. Я ознайомився з кількістю депутатів у міських радах за кордоном. У Гамбурзі кількість депутатів трішки менша, ніж зараз у нас. А в Берліні — така ж.

Денис Комарницький, 29 років, депутат фракції Блоку Леоніда Черновецького, говорить: депутатів у Київраді менше не стане. Бо більшість обранців не підтримає ініціативи мера.

Керівник фракції "Громадський актив Києва" Олександр Пабат, 33 роки, переконаний: зменшення кількості депутатів не покращить якості роботи Київради.

— Яка різниця, буде їх 30 чи 120? Все одно кияни не бачать депутатів. Усі ці розмови про скорочення — речі філософські, — упевнений Пабат.

Зараз ви читаєте новину «Депутати не вірять, що їх "скоротять"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі