вівторок, 25 грудня 2012 15:32

Депутат Київради пригрозився вбити "ударівця": той заважав голосувати чужою карткою

Депутат Київради пригрозився вбити "ударівця": той заважав голосувати чужою карткою
Віталій Карпунцов разом з лідером своєї фракції приходить на кожне засідання Київради. Фото: kyiv.klichko.org

Під час сутички між народними депутатами від "УДАРУ" та депутатами Київради лідер фракції Спортивний Київ Віктор Грінюк погрожував вбивством Валерію Карпунцову. Про це нардеп повідомив Gazeta.ua телефоном.

"Наш лідер Віталій Кличко переконував Віктора Бондаря витягнути картки тих, хто не присутній у залі, і про яких відомо, що вони перебувають за кордоном. В цей час Віктор Грінюк став мене ображати словами низької бандитської фені. Йому зробили зауваження. Але він мені став погрожувати вбивством, вів себе неадекватно. Піднімав на мене руки. Нас оборонили депутати", - розповів Валерій Карпунцов.

Політик збирається написати відповідну заяву у правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівці" у Київраді зловили "регіоналів" на голосуванні чужими картками

"Він вів себе абсолютно неадекватно. В мене взагалі підозри, що він перебував у стані наркотичного сп'яніння", - зауважив "ударівець".

Народний депутат нагадав, що він, Наталія Новак та лідер партії Віталій Кличко перебувають у залі Київради, "щоб депутати дотримувалися закону про статус депутатів місцевих рад, і голосували власними картками у залі для голосування".

"Ми припинятимемо будь-які їхні протизаконні дії, якщо вони виникатимуть. Сьогодні робота йде більш злагоджено. Деякі депутати відмовились від голосування чужими картками. Серед них Бондарєв Віктор Іванович — любитель поголосувати чужими картками", - додав Карпунцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятеро нардепів не мають вищої освіти

Як відомо, 20 грудня під час засідання Київради в дверях сесійної зали сталася сутичка через голосування чужими картками. Після цього Герега оголосила безстрокову перерву, але засідання 20 грудня так і не продовжилося – його перенесли на 25 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Київради пригрозився вбити "ударівця": той заважав голосувати чужою карткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі