четвер, 23 серпня 2007 07:05

Депардьє відкриє ресторан на Володимирській

З наступного року в Києві почне працювати ресторан французького актора Жерара Депардьє, 58 років.

Він відкриє його із сирійським бізнесменом Харесом Юссефом, 42 роки, який раніше працював радником у президента Віктора Ющенка.

Харрес Юссеф кілька тижнів тому за декілька мільйонів доларів купив 7-поверховий будинок на Володимирській, 4. Бізнесмен має намір відкрити у ньому мистецький центр. А ресторан Депардьє хоче розмістити на першому поверсі. Окрім ресторану, там буде також бутик елітного одягу, найімовірніше, марки Крістіан Діор. Будівлю спершу відреставрують під керівництвом архітектора Жана-Мішеля Вельмонта, за планом якого відновлювали Лувр. Харес Юссеф має намір назвати арт-центр "Андріївським". Бо він розташований поряд із Андріївською церквою та Андріївським узвозом.

Куплений Юссефом дім на Володимирській збудували у 1870–1900 роках. Спершу він був чотириповерховий, але 2004-го будівлю реконструювали й добудували ще три поверхи. Загальна площа будинку після реконструкції становить 4688 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Депардьє відкриє ресторан на Володимирській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі