вівторок, 26 травня 2020 16:20

День Києва в онлайн-форматі: як відзначатимуть

День Києва в онлайн-форматі: як відзначатимуть
День Києва 31 травня відзначатимуть у теле- та онлайн форматі. Фото by Silver Ringvee on Unsplash

День Києва 31 травня відзначатимуть у теле- й онлайн форматі через карантин. В ефірі телеканалу "Київ" мешканці столиці побачать привітання, серії тематичних сюжетів "Прогулянки Києвом", "Київ, який ми любимо", "Портрети" та "Історії", - повідомляють у Київській міській раді.

Відбудеться трансляція "Пробігу під каштанами", який цьогоріч пройде онлайн, святкова телевікторина з киянами, а також радіоконцерти гуртів [О], "On I Ona", "ADAM", "Нумер 482", "Green Grey".

Готують кілька святкових сюрпризів і для користувачів соціальних мереж. Столичні колективи створюють святкові ролики, які розповсюдять у соцмережах, на Youtube-каналах, на своїх сайтах. Академічний камерний хор "Хрещатик" створив хорову версію пісні Ігоря Шамо та Дмитра Луценка "Як тебе не любити, Києве мій!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торгові центри у Києві планують відкрити до кінця тижня

Київський академічний муніципальний духовий оркестр підготував відеоролик пісні-привітання "Щастя, добра і любові". Відеопривітання піснею "Україна - рідний край" записав Київський академічний ансамбль української музики "Дніпро".

Гала-концерт лауреатів і учасників Всеукраїнського фестивалю хорового мистецтва "Пісня над Дніпром-2020" імені Анатолія Авдієвського покажуть на youtubе-каналі UA:ESTRADA.TV. У мережі покажуть гала-концерт "Світові шедеври" за участю артистів та оркестру Київського національного академічного театру оперети.

30 та 31 травня о 20:00 відбудеться трансляція концерту Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л. Ревуцького у запису, присвяченого Дню Києва. Саме цього дня розпочнеться сезон роботи столичних фонтанів.

У Києві з 1 червня планують наступний етап послаблення карантину. Мають відкрити дитсадки, спорткомплекси, фітнес-центри.

Зараз ви читаєте новину «День Києва в онлайн-форматі: як відзначатимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі