неділя, 18 жовтня 2015 16:55

Де і за скільки кияни можуть зустріти Новий 2016 рік?
6

Фото: надані Тетяною Проценко

Київські туристичні агентства розпочали продаж новорічних турів. Вартість путівок від 3 до 22 тис. грн.

"Ціни на 20-30 відсотків вищі, ніж торік, - говорить Тетяна Проценко, менеджер столичного турагентства. – Кияни звикли купувати тури за 1-2 тижні до відправлення. Але якщо придбати тур за два місяці, можна зекономити 10-15 відсотків на путівці".

За 22 тисячі можна купити тижневу путівку для двох до Єгипту.

"У цю суму входить переліт і проживання у 4-зірковому готелі, - каже Тетяна. – За таку ж суму можна удвох злітати до Таїланду на 10 днів. Тур спокусливий, але виліт з Москви. За дорогу з Києва до Москви треба буде доплатити".

У грудні за 3 тис. грн можна податися до Польщі на різдвяні ярмарки.

"Туристи три дні проведуть у Кракові. Крім екскурсії, у вас буде можливість скупитися на різдвяних ярмарках. Там продають розписані вручну ялинкові іграшки, кераміку, вироби з деревини, вовни, біжутерію, листівки. Є можливість придбати подарунки для рідних і друзів. Той, хто хоче справжнього шопінгу, подається у Грецію. Тур можна купити за 7 тисяч гривень. У вартість путівки включені сніданки. За новорічний банкет у готелі доведеться доплатити 40 євро".

Кияни більш охоче купують тури до Львова і в Карпати на кінець грудня.

"10 днів відпочинку у Карпатах обійдеться від 5 тисяч гривень. Зі столиці їдемо автобусом. Харчування не входить у вартість путівки, - розповідає Проценко. – Готель знаходиться за 7 кілометрів від Буковелі".

Зараз ви читаєте новину «Де і за скільки кияни можуть зустріти Новий 2016 рік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі