вівторок, 06 листопада 2007 07:08

Чоловіки викрали інструмент з будівництва

28 жовтня уночі двоє приїжджих заробітчан обікрали будівельні вагончики на вул. Гоголівській (центр).

— Було пів на одинадцяту ночі. Я обходив територію, побачив зламані замки на вагончиках. Озирнувся, а там двоє із сумками втікають, — згадує Володимир, приватний охоронець будмайданчика.

На місце будівництва житлово-торговельного комплексу приїхав наряд Голосіївського відділу Держаної служби охорони. Крадіїв затримали в сусідньому мікрорайоні.

Підозрювані були напідпитку. Вони приїхали до Києва на заробітки із Сумської та Луганської областей. Зламавши замки на вагончиках, 29-річний Тимофій і 34-річний В"ячеслав викрали з них ручну електропилку, дві переносні радіостанції "Моторола" разом із зарядним пристроєм, п"яти- й триметрову рулетки, три болгарки, перфоратор фірми "Бош" і плоскогубці. Один із зловмисників навіть забрав чужу матер"яну куртку — одягнув її поверх власної шкірянки.

— Як виявилося, заробітчанин із Луганщини — раніше судимий, — розповідає "ГПУ" Володимир Гонтар, молодший інспектор ДСО. — Рулетку, плоскогубці й радіостанції чоловіки порозпихали по кишенях курток. Усе інше несли в сумках. Замки на вагончиках вони зламали ломом.

— Ми тут раніше працювали, а з нами не розрахувалися, не віддали чесно зароблених грошей. От і вирішили хоч якось компенсувати це, — виправдовувалися перед міліцією затримані.

Однак ніхто з опитаних правоохоронцями робітників не бачив тих двох чоловіків раніше на будівництві. Затриманих відвезли до Голосіївського райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки викрали інструмент з будівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі