пʼятниця, 25 квітня 2008 07:06

Чоловіки посварилися в маршрутці через мобільник

У вівторок увечері в маршрутці N302, що курсує від площі Контрактової до Вишневого, стався інцидент. Протягом 20 хв. пасажири спочатку слухали голосну телефонну розмову, потім стали свідками сварки.

Чоловік, на вигляд років 25, обговорював по мобільному службові проблеми. Тримав пляшку пива. Збоку складалося враження, що спілкувався з колегою. Інші пасажири їхали мовчки, тому були змушені слухати цей діалог.

— То вони приписали тобі 30 рубашок? Та ми їх спихнем, відмажемо тебе! Бушлат на ринку купимо за 300 гривень! — кричав у слухавку чоловік, одягнений у цивільне. Під час розмови він двічі проговорився, що має відношення до міліції. Називав прізвища людей, які можуть допомогти закрити справу із втраченою формою.

На зупинці вул. Лукашевича у маршрутку зайшов літній чоловік напідпитку. Хвилин зо 5 кривився, слухаючи розмову.

— Ще розказати? — голосно запитав у співрозмовника той, що з телефоном.

— А давай я скажу! Может, будешь разговаривать тише? — запитав новий пасажир.

— Стій нормально! Усім мовчати! Кому не нравиться — хай вилазять або в таксі їдуть! А ти веди себе прілічно, поки цілий! — вигукнув чоловік і продовжував розмовляти.

— Я себе веду нормально! А ти маєш багато телефонів? Подаруй один, я теж собі говоритиму, — не вгамовувався літній чоловік.

— Я тобі щас подарю телефон і бланш під глазом. Пішли вийдем?

Інші пасажири почали заспокоювати обох. Той, що був напідпитку, вийшов на вул. Курській. Другий допив пиво і сховав телефон у кишеню. Решту поїздки йому не телефонували.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки посварилися в маршрутці через мобільник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі