вівторок, 20 листопада 2007 07:12

Чоловіка вдарили ножем у маршрутці

13 листопада 50-річного киянина Володимира кілька разів вдарили у маршрутці ножем — в обличчя й руки.

Історія сталася в мікроавтобусі, що курсує за маршрутом N49. 57-річний нападник Анатолій стояв у маршрутці, хитаючись, і врешті впав на жінку. Пасажири запропонували п"яному присісти, звільнили місце. Але той почав лаятися. Дістав із куртки столового ножа. Кілька разів намагався штрикнути ним одного з пасажирів. Коли той захищався, порізав руки до крові. Потім нападник махнув лезом зверху вниз і розсік постраждалому губу й підборіддя. Маршрутка зупинилася. Нападникові вдалося витягти постраждалого на зупинці поблизу будинку N22 на вул. Березняківській. Там почав бити киянина руками й ногами. Тим часом повз чоловіків проїздив патруль Дніпровського відділу Державної служби охорони.

— Зібрався натовп. Хтось із пасажирів ударив нападника в обличчя і вирвав у нього ножа. Ми розборонили бійку й затримали підозрюваного. Пізніше з"ясувалося, затриманий був тричі судимий: за крадіжку, грабіж і розбій, — розповідає "ГПУ" Анатолій Веремеєнко, молодший інспектор Державної служби охорони.

"Швидка" доправила Володимира до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка вдарили ножем у маршрутці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі