середа, 30 липня 2008 18:19

Чоловік зі шнурком напав на жінку

17 липня близько першої ночі на міліцейську лінію "02" зателефонувала жінка. Повідомила, що кілька хвилин тому на неї напав невідомий біля будинку на просп. Правди, 94, на Виноградарі.

— На місце пригоди виїхав наряд охоронців. Вони знайшли жінку на вулиці, посадили в машину. Об"їхали район і затримали нападника Владислава. У нього вилучили золото постраждалої, — розповідає "ГПУ" Олександр Куцицький, 22 роки, слідчий Подільського райуправління.

Затриманому 29 років. Народився він у Казахстані. Кілька років тому отримав українське громадянство — батьки переїхали жити до Вінниці. 2003-го чоловіка судили за квартирну крадіжку, скоєну в цьому місті. Відсидів три роки. Його звільнили за гарну поведінку. Владислав не працював, неодружений. Слідчим пояснив, що приїжджав до столиці кілька разів. Гостював у приятеля, із яким познайомився в тюрмі.

— Увесь вечір вони гуляли з товаришем, а потім полаялися. Киянин поїхав додому, а Владислав блукав містом. Був добряче напідпитку. Не мав де переночувати, грошей у нього теж не було. Каже, тому й напав на 36-річну жінку. Витяг шнурок зі спортивних штанів, підійшов ззаду, почав душити. Коли вона знепритомніла, пограбував і втік. Жінка несла в пакеті куртку. Він її викинув, — продовжує Куцицький.

Затриманий розповів, що здійснив ще один грабіж, на території Святошинського району. Проти Владислава порушили справу за розбій. Чоловіка можуть позбавити волі на термін від 3 до 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зі шнурком напав на жінку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі