четвер, 07 серпня 2008 18:21

Чоловік застряв у відремонтованому ліфті

Анатолій Дубовий, 72 роки, застряв у ліфті через чотири дні як його відремонтували спеціалісти ОТІСу.

Чоловік мешкає в дев"ятиповерхівці на вул. Літинській, 1а  (ДРВЗ). Ліфти в будинку не працювали з 25 грудня 2007-го. Їх відремонтували. Два тижні тому Дубовий спускався ліфтом 2 серпня, у суботу.

— Близько десятої ранку доїхав до першого поверху. Двері просто не відчинилися. Виявилося, що кнопка зв"язку із диспетчером не працює. Я стукав у двері, кликав на допомогу. Простояв у ліфті півтори години, — згадує пенсіонер, мешканець квартири N63 на сьомому поверсі.

Про поломку ліфта диспетчера повідомив Василь Дмитренко, 76 років, який живе поверхом вище:

— Машину з ремонтниками обіцяли прислати за півгодини. Але її довго не було, я дзвонив разів п"ять. Люди вийшли з під"їзду. Чекали ремонтників на подвір"ї. Із ОТІСу у двір навіть не заїхали. Машину зупинили за 50 метрів, за рогом будинку. Ремонтник зайшов у парадний без спецформи. Визволив Толіка й пішов. Коли сусід вийшов, ми зрозуміли, що то був ремонтник. Люди побігли за ним. Просили полагодити ліфт. Кричали: "Ей, ти, а ліфт?". Він повернувся, махнув рукою, сів у машину й утік.

Ліфт не працював два дні. Дмитренко щодня телефонував диспетчерові. Відремонтували ліфт у понеділок по обіді.

— Та вони нічого й не ремонтували. Тільки час тягнули, людям нерви псували. Що це за ремонт, коли немає зв"язку з диспетчером? — запитує "ГПУ" Анатолій Дубовий.

У червні мерія виділила Дніпровському району майже 1 млн грн на ремонт ліфтів. У двох інших будинках району, N3а та 3б на вул. Райдужній, ліфти не працювали з 13 березня. Їх запустили два тижні тому. Поки що вони працюють.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застряв у відремонтованому ліфті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі