четвер, 21 серпня 2008 18:30

Чоловік закрив двох жінок у помешканні

Бійці спецпідрозділу "Сокіл" з Управління боротьби з організованою злочинністю визволяли у середу  двох молодих жінок із помешкання в центрі.

Їх закрив у власному помешканні на другому поверсі будинку N5 на вул. Микільсько-Ботанічній 49-річний чоловік. Кажуть, господар відмовлявся відпускати обох із помешкання всю ніч і вдень у середу. Одна вийшла на балкон, почала кликати на допомогу. За якийсь час до будинку з"їхалася міліція.

Оперативники вимагали від господаря, аби той випустив жінок і сам здавався.

— Я им дал сто баксов. Я этой дуре, сутенерше, лично их в руки засунул! — кричав Ігор Кирієнко, господар помешкання, міліціонерам у відповідь. Він жалівся, що гроші проституткам заплатив, але вони його надурили.

О 15.00 до вікон помешкання на тросах спустилися бійці спецпідрозділу. Вони вибили вікно, затримали господаря, а потім вивели обох жінок із будинку. Одна із них виявилася студенткою Національного університету культури і мистецтв, друга працює продавщицею. Вони розповіли міліціонерам, що познайомилися із господарем квартири у вівторок увечері на дискотеці в Гідропарку. Погодилися на пропозицію випити шампанського в нього вдома. За версією жінок, вони всю ніч просиділи в гостях, а коли захотіли йти, чоловік не випустив їх і почав погрожувати ножем.

Сусіди розповідають, дружина господаря помешкання працює в Німеччині. Стверджують, до нього неодноразово приходили проститутки.

Ще одна із жительок будинку розповіла, що чоловік раніше працював лікарем-рентгенологом, але потім почав випивати. Господаря та двох жінок міліція затримала й відвезла в Голосіївський райвідділ.

Сусіди кажуть, що Ігор Кирієнко є дядьком Дениса Комарницького, депутата міськради й керівника Блоку Леоніда Черновецького.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік закрив двох жінок у помешканні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі