середа, 17 вересня 2008 20:29

Чоловік убив подругу ножем

Батьки знайшли в неділю мертвою 18-річну доньку. Дівчину вбили у власному помешканні в Голосіївському районі. Викликані експерти нарахували на тілі 20 колотих і різаних ран.

Убивство сталося того ж дня о 6.30 Дівчина жила разом із батьками. Підозрюваного у вбивстві, 22-річного жителя столиці, затримали в день скоєння злочину. Наручники йому одягли ввечері в помешканні, де живе тітка підозрюваного.

— На час скоєння злочину батьки дівчини гостювали в селі. Ми ще не встановили, що стало причиною вбивства. Підозрюваний поки що не визнав свою вину, відмовляється від скоєного. Але в нас достатньо фактів, які свідчать — убивство вчинив саме він, — розповідає "ГПУ" Віталій Стрижак, 34 роки, начальник Голосіївського управління міліції.

У райвідділі кажуть, підозрюваний і вбита приятелювали, але близьких стосунків у них не було. Чоловіка характеризують як адекватного, неагресивного та без розладів психіки. Слідство встановлює, чи перебував він під впливом алкоголю або наркотиків.

Поки що справу порушили за фактом убивства. Затриманий перебуває в ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив подругу ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі