вівторок, 25 вересня 2007 07:02

Чоловік програв сто тисяч доларів і розтрощив дев"ять автоматів

Групу затримання Державної служби охорони викликали минулого четверга зранку "тривожною кнопкою" на вул. Борщагівську.

Там спрацював пристрій у салоні гральних автоматів. Охорону викликала адміністрація закладу. Наряд Святошинського відділу ДСО терміново прибув на місце виклику. Правоохоронці стали свідками, як чоловік у дорогому діловому костюмі розбивав каменюкою монітори гральних автоматів.

— Він зупинився, тільки-но побачив нас у залі. Був тверезий, дуже швидко опанував себе. Першим ділом зателефонував синові. Наказав йому по мобілці, аби той потурбувався про батькову машину, — розповідає "ГПУ" Сергій Барис, член групи затримання ДСО.

Затриманий їхав Борщагівською на власній "тойоті". Біля салону гральних автоматів зупинився близько десятої ранку.

— Річ у тому, що напередодні я програвся в іншому салоні цієї ж мережі гральних автоматів. Спустив сто тисяч доларів. Проїздив вулицею, побачив цю назву і просто ошалів, — каже 46-річний чоловік.

Аби помститися за програш, він розтрощив каменюкою дев"ять гральних автоматів. За попередніми підрахунками, затриманий завдав закладу збитків на 35 тис. грн. На той час відвідувачів у залі було дуже мало.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік програв сто тисяч доларів і розтрощив дев"ять автоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі