четвер, 10 квітня 2008 07:13

Чоловік приніс міну до управління внутрішніх військ

У понеділок о 21.30 невідомий приніс міну на КПП головного управління внутрішніх військ МВС України.

Будівля розташована на вул. Костянтинівській, 5, що на Подолі. Зайшовши до чергової частини, чоловік поклав міну на підвіконня. Черговому та його помічникові сказав, що знайшов вибуховий пристрій біля сміттєвого контейнера неподалік управління. Потім  вийшов із приміщення.

— Черговий відразу зателефонував на 02. На місце виклику виїхали слідчо-оперативні групи Подільського райвідділу, головного управління міліції міста та вибухо-технічна служба. Експерти оглянули предмет, і встановили, що це учбова протипіхотна міна марки У-ОЗМ-72. Її виготовили в 1989-му. Вибухнути вона не могла, — розповідає "ГПУ" Олександр Радкевич, 32 роки, помічник начальника Подільського райуправління міліції.

Зі слів правоохоронців, невідомому на вигляд років 18. Міліціонери кажуть, це перший випадок у столиці, коли вибухівку приносять до приміщення правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік приніс міну до управління внутрішніх військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі