пʼятниця, 30 травня 2008 07:13

Чоловік потрапив у аварію двічі протягом двох годин

Минулого тижня житель Солом"янки 35-річний Сергій двічі протягом 2 год. потрапляв у аварії.

Чоловік їздить на десятій моделі ВАЗу. У середу Сергій спускався вул. Студентською, щоб повернути з неї ліворуч, на вул. Глибочицьку. Два ряди зустрічного транспорту зупинилися, пропускали його. А водій чорного китайського легковика "черрі" не помітив "десятки" і в"їхав у її лівий бік.

Машини залишилися не пошкодженими, але перекрили рух Глибочицькою в напрямі Подолу. Водії чекали на аварійних комісарів страхових компаній та на інспекторів ДАІ. За правилами, Сергій мав пропустити "черрі". Водій китайського авто підрахував збитки і сказав, що вони навряд чи складуть більше ніж $100. Даїшник прихав за 2 год. Він заміряв відстані, наказав Сергієві поставити машину неподалік, на тротуар й оформляв протокол.

За півгодини авто Сергія вдарив сріблястий джип "Тойота Лендкрузер". За його кермом була жінка. Вона виїжджала зі Студентської, зачепила ВАЗ зліва, вибила поворот і пошкрябала бампер. Джип їхав без номерів, на задньому склі мав наклейку закордонної поліцейської організації. Із "тойоти" вийшла водійка. Імені та прізвища не назвала. Запропонувала не оформляти ДТП. Сказала, що компенсує збитки грошима. Чоловік оцінив їх у $300. Жінка розплатилася гривнями й поїхала.

— На заміну фари й поліровку бампера після удару джипа витрачу 50 доларів. Сподіваюся, що суму завданих мною збитків для "черрі" покриє компанія, де я маю страховку. То виходить, що 250 доларів я заробив, — розповідає чоловік.

Сергій придбав не новий ВАЗ у товариша за два тижні до ДТП. Той запевняє, що авто жодного разу в аварії не було. Сергій застрахував "десятку" за два дні до пригод.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік потрапив у аварію двічі протягом двох годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі