неділя, 24 жовтня 2021 16:07

Чоловік обманом викликав поліцію на Київщині - привід насмішить до сліз

Чоловік обманом викликав поліцію на Київщині - привід насмішить до сліз
Заявник напідпитку збрехав патрульним, щоб ті приїхали й побачили його окуляри. Фото: Патрульна поліція Київської області

У Борисполі на Київщині чоловік викликав патрульних, щоб похвастатися окулярами. Інцидент стався вранці 23 жовтня.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Київської області у Facebook.

"Приблизно о 06:00 патрульні отримали виклик на вул. Великопромінську. Заявник повідомив, що днем раніше вигнав з дому дружину та 18-річну дочку. Де вони ночували та перебувають зараз - не знає", - ідеться в повідомленні.

Приїхавши на місце виклику, інспектори виявили п'яного заявника. Під час спілкування з патрульними він зізнався, що вигадав причину виклику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вигадав злочин, щоб безкоштовно доїхати додому

"Насправді ж чоловік хотів викликати екіпаж патрульних, щоб показати їм окуляри, які йому приписав лікар. За даремно втрачений час поліцейських чоловік отримав адміністративну постанову", - додали в поліції.

Правоохоронці закликали не здійснювати неправдивих викликів спеціальних служб.

"Поліцейські опрацюють цей виклик. Жартівник у будь-якому разі отримає адмінматеріал за правопорушення, а інша людина у скрутному становищі чекатиме довше, аніж могла б", - наголосили вони.

За зумисно неправдивий виклик пожежників, поліції, бригади "швидкої" або інших аварійно-рятувальних формувань збільшили штрафи. Відповідний законопроєкт у другому читанні підтримало 300 нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік обманом викликав поліцію на Київщині - привід насмішить до сліз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі