середа, 06 серпня 2008 17:56

Чоловік обкрадав квартири за допомогою труби

У понеділок о 3.50 ранку до Шевченківського управління міліції зателефонували мешканці будинку на вул. Максима Берлинського, Сирець.

Повідомили, що в помешкання сусідів на другому поверсі проник невідомий. Оперативники помітили у вказаній "хрущовці" силует чоловіка. Він ходив квартирою.

— Ламати двері не хотіли. Викликали пожежників із драбиною. Піднялися нею й затримали злочинця. Украсти нічого не встиг, — каже "ГПУ" Марина Макаренко, 26 років, помічник начальника Шевченківської міліції.

Затриманому 36 років. Міліція повідомляє лише його ім"я й по батькові — Давид Володимирович. У квартиру він проник за допомогою триметрової труби, на кінці якої був приварений гак. Зачепив ним поруччя балкона й виліз на другий поверх трубою, як канатом. Далі викруткою відкрив склопакети. Давид приїхав до Києва з Тбілісі, столиці Грузії, у лютому 2008-го. Винаймав помешкання на вул. Індустріальній, Солом"янка. Його підозрюють у чотирьох квартирних крадіжках у місті.

Проти Давида порушено кримінальну справу за крадіжку. Міліціонери кажуть, що вперше за кілька останніх років затримали гастролера-злодія грузинського походження, який потрапляє в помешкання через вікно. Зазвичай зламують замки та входять до квартир через двері.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік обкрадав квартири за допомогою труби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі