неділя, 01 квітня 2007 16:48

Чоловік касирки не прийде на її похорон

37-річна Ганна Власова, колишня касирка магазину "Сільпо", померла трохи більше тижня тому. Жінка останнім часом пиячила. Її серце не витримало. Тіло покійної досі лежить у морзі — у чоловіка немає грошей на похорон.

Ганна мешкала у квартирі свого чоловіка Віктора, 44 роки, на б-рі Лепсе, 45, що на Відрадному. Вони жили разом кілька років, але не розписувалися.

У молодості Власова закінчила торгове училище. Перед тим як улаштуватися на роботу в "Сільпо", довго працювала касиром у торговому центрі. А два роки тому звідти пішла.

— Аня була алкоголічкою, — каже співмешканець покійної Віктор. — Мала важку долю. Розказувала, що народила синочка Ванюшу. Її мати відібрала дитину й продала багатим німцям. А хто батько, Аня сама не знала.

Віктор говорить, що за кілька днів жінку мають поховати за містом, за державні кошти. На похорон він не піде. Пояснює, що не хоче дивитися на таке дійство.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік касирки не прийде на її похорон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі