пʼятниця, 16 листопада 2007 07:12

Чоловік хотів украсти кросівки за 509 гривень

8 листопада 23-річний киянин викрав кросівки "Пума" із магазину на вул. Борщагівській, 173/187.

Крамницю відкрили нещодавно, встановили систему відеоспостереження. Минулого четверга о 19.30 до магазину зайшов молодий чоловік міцної статури в чорній спортивній куртці, брюках і дорогих зелених кросівках. Узяв сірі 42-го розміру за 509 грн і попрямував до примірочної. Із нового взуття здер пластикові датчики, поклав їх до тумбочки. Потім сховав пару під куртку. Це зафіксувала відеокамера. Коли киянин проходив повз антисенсорні ворота, вони задзвеніли. З"ясувалося, що чоловік не помітив ще одного датчика.

— Я підійшов вияснити, у чому річ. Клієнт почав чинити опір, ледь не кидався на мене. Штовхав наших дівчат — менеджера залу й адміністратора. Поки проривався до виходу, погнув антисенсорні ворота, — каже магазинний охоронець.

Працівники магазину викликали міліцію. Приїхав наряд Святошинського відділу Державної служби охорони.

— Чоловік на зріст метр сімдесят, зате важить кілограмів під сто, — каже Валентин Романчик, молодший інспектор ДСО.

Підозрюваний заперечував, що мав намір украсти кросівки.

— Мене оббрехали. Ці кросівки — не мої, — казав він.

Чоловіка звати Андрієм. Він розповів, що працює таксистом. Киянина затримали й доправили до Святошинського райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік хотів украсти кросівки за 509 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі