середа, 14 листопада 2007 07:05

Чоловік хотів "розвести" банк на півмільйона доларів

Днями міліціонери затримали чоловіка, який хотів оформити за фальшивими документами кредит у банку майже на півмільйона доларів.

8 листопада до банку "Універсал" на вул. Автозаводській, 54/19, що на Оболоні, зайшов молодий чорнявий чоловік середнього зросту. Одягнений був у дорогий светр, курку й брюки. Мав оформлені документи на $450 тис. кредиту. Але банкіри викликали міліцію. Їх насторожив паспорт чоловіка. Фото в документі було неакуратно вклеєне, печатка стояла поряд, а не на ньому. Приїхав наряд Оболонського відділу Державної служби охорони.

— Підозрюваний мав три мобілки й підроблені документи на три різних прізвища. Був паспорт, що викликав підозру в банкірів, ксерокопія іншого паспорта й права водія. Також він мав роздруківку свідоцтва, що володіє респектабельною фірмою за кордоном, — згадує Руслан Ренкас, молодший інспектор ДСО.

Чоловік назвав справжнє прізвище. Він перебував у розшуку з березня 2006-го за шахрайство. Тоді він також оформив кредит на фальшиві документи в одному з провідних банків Києва. Затриманому Максиму 25 років. Тиждень тому він повернувся з Нідерландів. Також подорожував Німеччиною та Францією. Максим живе в Києві на просп. Бажана.

Руслан Ренкас каже: зовнішність чоловіка та його манера спілкуватися дозволяли легко знайомитися і входити в довіру. Затриманим цікавиться УБОЗ, слідчі якого знають про кредитні історії затриманого.

Підозрюваного доправили до Оболонського управління міліції. Перед тим як до банку приїхали міліціонери, Максим знищив карту пам"яті на мобілці. Слідчі допускають, що на ній були всі контакти затриманого.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік хотів "розвести" банк на півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі