вівторок, 29 січня 2008 07:11

Четверо інтернатівців украли "Нокію"

У суботу по обіді компанія з чотирьох людей украла мобільник у продавчині продуктового гастроному на вул. Глибочицькій, 28.

Троє хлопців і одна білява дівчина зайшли до кафетерію в магазині опівдні. Замовили горілку, пиво та зрази з м"ясом. Сиділи, випивали. Продавчиня Наталя відійшла від прилавка, аби продати товар у відділі кобас і сирів. Коли повернулася, відвідувачів за столиком уже не було. Поряд від її нового мобільника "Нокія", який заряджався від розетки, залишився лише шнур для підзарядки.

— Ще й місяця нема, як купила — на чеку дата залишилась — 12 січня. Коштував 1200 гривень, — зітхає жінка.

Зрозумівши, що телефон поцупили, Наталя відразу набрала свій номер з мобільника подруги. "Да?!", — відповів їй на дзвінок злодій, а потім відключився.

Компанію часто бачили в кафетерії. Як правило, вони брали горілку й пиво. Якось випили зайвого й розговорилися з продавцями. Тоді один із молодиків зізнався, що всі — інтернатівські, приходять на Глибочицьку до знайомого, який працює неподалік.

Укравши телефон, злодії поспішали й залишили на столику дві повні пляшки пива "Десант" і 1 грн решти, яку їм дала продавчиня. Викликали міліцію. Двоє оперативників заповнили протоколи і переписали в Наталі код ІМЕІ вкраденої "Нокії". На недопите пиво  лише подивилися. Відбитків пальців із пляшок вирішили не брати.

Зараз ви читаєте новину «Четверо інтернатівців украли "Нокію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі