пʼятниця, 13 липня 2007 07:00

Черновецького покажуть у мультику про прибульців

16 липня автори комедійних роликів "Веселі Яйця", "Проффесор" та "Операція ЪІ" презентують новий комедійний мультфільм "Прибульці з Космосу, або Велика прогулянка по Києву". У головних ролях виступатимуть мер Києва Леонід Черновецький та секретар Київради Олесь Довгий.

У пригодах інопланетян також покажуть заступника голови Ірену Кільчицьку, пастора церкви "Посольство Боже" Сандея Аделаджу та інших.

— За основний сюжет мультфільму взяли французьку комедію "Велика прогулянка", в якій зіграли актори Луї де Фюнес та Бурвіль, — каже шеф-редактор сайту "Обоз" Сергій Жмак, 32 роки. — Українська версія цього фільму має назву "Космос і Олесик Телесик".

Сергій Жмак каже, що одним із авторів мультфільму є радіоведучий Дмитро Чекалкін. Сам Чекалкін, правда, цього не підтверджує.

Мультфільм матиме кілька серій, і побачити його можна буде в Інтернеті.

В основу сюжету автори поклали історії із життя Київради. Вони сподіваються, що комедія матиме не менший успіх, аніж попередні.

Зараз ви читаєте новину «Черновецького покажуть у мультику про прибульців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі