вівторок, 27 березня 2007 18:20

Черновецький заплатить за інформацію про напад на Тітова

Мер Києва Леонід Черновецький, 55 років, виплатить 100 тис. грн тому, хто поінформує про замовника нападу на 44-річного депутата Деснянської райради Юрія Тітова.

Про це мер заявив журналістам у понеділок після відвідування постраждалого в міському опіковому центрі.

— Я дам сто тисяч гривень із власної кишені, оскільки я людина небідна, тому, хто по телефону назве ім"я винуватця злочину, — заявив Черновецький.

Мер упевнений: напад на Тітова вчинили через професійну діяльність депутата, призначеного на посаду директора КП "Деснянськпарксервіс".

— Замовник (Тітова. — "ГПУ") — мабуть, із лжепідприємців, що десь орендував площадку для парковки і мав дармові гроші за рахунок київської громади, — припустив Черновецький.

Мер переконаний, що міліція навряд чи знайде виконавця.

— Гадаю, захищатися нам доведеться самим. Нехай тільки будь-який бандит знає: кислоту в обличчя виливати треба мені, а не моїм помічникам. Не стане когось — я поставлю туди (на керівну посаду. — "ГПУ") іншу чесну людину, — додав Леонід Черновецький.

У вівторок вночі Юрія Тітова перевели з реанімаційного відділення міського опікового центру до опікового центру на вул. Попудренка, 36.

На цьому наполягли євангелісти з церкви "Нове покоління".

Юрій вісім років є парафіянином церкви "Нове покоління". Як розповів "ГПУ" її служитель Валерій Канов, 37 років, Тітов проповідував на Лісовому масиві. Він домагався, аби в мікрорайоні познімали біґборди з рекламою горілки.

— Уже наступного дня Юрій подзвонив пастирю Ігореві Лемещуку й розповів, що того вечора об"їжджав парковки й перевіряв, як там справи. Це когось і розізлило, — каже Канов.

Завідувач реанімаційного відділення опікового центру Володимир Калашніков, 37 років, повідомив, що Тітов іде на поправку:

— Його стан стабільний, із позитивною динамікою. Небезпеки для життя немає.

Двоє невідомих напали на Юрія Тітова в ніч із четверга на п"ятницю біля будинку N5 на вул. Матеюка (Лісовий масив). Вони плеснули в депутата кислоту з трилітрової банки.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький заплатить за інформацію про напад на Тітова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі