середа, 23 січня 2008 07:05

Черновецький закликав киян скаржитися на міліцію

Учора міський голова Леонід Черновецький, 57 років, закликав киян повідомляти до колл-центру мерії за тел. 051 про  факти неправомірних дій міліції.

Черновецький підкреслив у заяві: міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, 43 роки, вдаривши мера, подав своєрідний сигнал  міським правоохоронцям. Суть його така: всі проблеми слідства можна вирішити, застосувавши фізичну силу. Відтепер за будь-які порушення закону з боку міських правоохоронців відповідати повинен персонально Юрій Луценко, вважає київський мер.

— Я відстоюватиму й захищатиму інтереси простих киян, я не дозволю "луценкам" у погонах безкарно зловживати владою, яку їм довірила держава. Крім того, я на власному прикладі покажу киянам і всій Україні, як слід відстоювати свої конституційні права незалежно від посад і політичних переваг, — заявив Леонід Черновецький.

Учора заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, 39 років, повідомила, що мер на лікарняному, медики поставили йому діагноз — закрита черепно-мозкова травма.

Сутичка між мером і міністром сталася минулої п"ятниці після засідання Ради національної безпеки й оборони України. Луценко стверджує, що дав Черновецькому ляпаса після того, як мер копнув його в коліно. Міський голова запевняє, що Луценко вдарив його двічі — в пах і кулаком у обличчя. Черновецький обіцяє довести справу до суду.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький закликав киян скаржитися на міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі